Exclusive Interview with Chema Malavia MISTER GLOBAL SPAIN 2016

MISTER GLOBAL SPAIN 2016 – CHEMA MALAVIA IS A FRONTRUNNER FOR THE TITLE OF MISTER GLOBAL 2016

Following is the conversation we had with Mister Global Spain 2015 which suggests that he is very smart, intelligent, hardworking and hence one of the favourites for the title this year.

Q 1) How does it feels to be called as A frontrunner as you are preparing for Mister Global 2016?

Answer – It make me happy and  help me to trust myself More and gives me energy to continue with the hard workout and diet.

Q2)  How Exited are you to Represent Spain in THAILAND??

Answer – I do not believe it yet, I never had the opportunity to participate in an event of such importance and this keeps me happy and very attentive.

Q3) Are you following your Regular Workout Routine or is there any thing special keeping the pageant in Mind?

Answer – when I get the news that finally would participate in Mister Global 2016 decided to add more training to increase physical endurance to be agile in any physical challenge that I  may face in the contest.

12899758_10208669809920013_1123605419_n

CHEMA MALAVIA – MISTER GLOBAL SPAIN 2016

Q4) Who do you think is going to be your biggest competitor in Thailand??

Answer – To be honest, I don’t know at this point of time,  I have came across other candidates through photos I have seen at the social networking sites, and that is not enough to determine who will be the strongest opponent, I am sure all have very good things to prove and it will be a tough contest.

Q5) Fans are loving your recent shoots by Marcos Domingo Sánchez. What was your reaction when you saw the pictures first?? And how was the shooting experience?

Answer – I am very surprised by the anger they have caused, and also very happy. The shooting experience was good and it’s always a great pleasure to work with professional photographers and when it was Marcos Domingo Sanchez, A good friend of mine, it was more Fun and existing.

6)  If given an opportunity which celebrity will you take with you for a holiday trip?

Answer – For me the biggest celebrities are my most immediate family members, so I would take them, but if I have to choose, I would choose to go with Madonna.

12421709_10208669814320123_415959328_n

Q7) Being a model what special attention you give on your diet and grooming ?

Answer – Diet and Grooming are very very important  because image is everything for a model and there are no second chances to make a first impression.

Q8) How do you like to spend your holidays??

Answer – I love spending my holidays travelling around the world and knowing different countries, meet people with different cultures and learn.

Q9) Any message for your Fans??
Answer – I am very thankful to the people giving me their support day by day as it gives me strength and encouragement to never give up!! Thanks!!!

Q10) Any Message For TITAN MALE GODS??
Answer – Thank You for the great deal, I always received from TITAN MALE GODs and all your followers.

Chema Malavia, you are such a gentleman, We are sure MISTER GLOBAL organization will be equally impressed by you as we are, You have all the qualities to stand will the title on the final day of the competition. You are handsome, photogenic, Friendly, very down to earth and Always up to learn new things. You will definitely be a great ambassador of Mister Globe.

TITAN MALE GODs

Melvin Roman – THE HOTTEST MISTER OF 2015

The reigning Mister Model International Melvin Roman who won the title of Mister Model International 2015 in Miami last year is the hottest Mister of 2015.

His official pictures of the pageant were super sexy but the recent pictures by  Edwin Lebron has expanded his horizons.

Melvin has shown some skin but has maintained the balance to keep it decently SEXY!!!!
This makes him the Sexist Mister of 2015.

 

PicsArt_29-03-2016 10_00_59 PM

Melvin Roman – Mister Model International 2015

 

12767569_10153409710066711_938200673_n

Melvin Roman – Mister Model International 2015

 

12596272_10153400205041711_153526201_n

Melvin Roman – Mister Model International 2015

MR WORLD 2016 – EARLY FAVOURITES

Mr World 2016 will be held in Cardiff, wales sometime in June this year. Mr World 2014/15 Nicklas Pedersen from Denmark will pass on his title to his successor at the end of the event.

We have rated and evaluated confirmed delegates of Mr World 2016 so far and arrived at these five handsome men from around the world, who can win this title. At Mr World Candidates are evaluated on various measures and we have tried our best to reasonably satisfy those demands on the basis of performance of these candidates in their national pageant and the progress followed by. Our Top 05 Early favourites for the Mr World 2016 title are:

1) INDIA – ROHIT KHANDELWAL
2) VENEZUELA – GABRIEL CORREA
3) PHILIPPINES – SAM AJDANI
4) AUSTRIA – FABIAN KITZWEGER
5) SOUTH AFRICA – ARMAND DU PLESSIS

fotor_(9) (2)

Mr World 2016 – Early Favourites

These Five men are extremely competent and each one of them have potential to take the title home.  India; the country that has won Five Miss World crowns so far,  has bright chances of winning its First Mr World Title. Rohit khandelwal seems to be a complete package, Exactly what Mr world should be, He looks Sharp, Has got nice Dressing sense and is very agile.  However, Venezuela, the country who has won Maximum Miss World crowns is also not very behind in terms of grabbing this years Mr World Title. GABRIEL won Mr Venezuela in a convincing manner and is also one of very Smart candidate. SAM AJDANI a well known model of the Philippines can also be not ignored he leads a very active lifestyle and Extreme Sports challenge has been very important part of Mr World. If Mr world is looking for a model who can turn heads in every appearances FABIAN of Austria can easily be the one. Armand has closely worked with Rolene Strauss comes across as a very attractive Gentleman.

All these five have their eyes set On Mr World title and for us among the confirmed delegates so far these five seems to have close contest for the title.
Let TITAN MALE GODs know, who is your favourite for the title of Mr World 2016??

Feel free to comment…