Mister Global 2016 First Official HOT PICKS

Mister Global 2016, the third edition of Mister Global pageant, will take place on May 6th, 2016 at the Chiangmai Hall, Chiangmai, Thailand. Nguyễn Văn Sơn, Mister Global 2015, will pass on the title to his successor at the end of this event.

Meanwhile, we Present our first HOT PICKS for the pageant.

 

PicsArt_05-04-2016 03_13_07 PM (2)

Mister Global 2016 – First HOT PICKS – FAVOURITES for the Title

1. BRAZIL – Giba Pignatti
2. SPAIN – Chema Malavia
3. PUERTO RICO – Dexter Colón
4. CZECH REPUBLIC – Tomáš Martinka
5. NEPAL – Dikpal Karki
6.  MYANMAR – Linn Maung
7. VENEZUELA – Jose Gil
8. MALAYSIA – Asyraf Nordin
9. THAILAND – Thawatchai Jaikhan
10. VIETNAM – Nguyen Phuc Cuong
11. USA – Leaon Gordon
12. PANAMA – Jesús Linares

At this initial stage We Feel Mr Brazil Giba is the One to beat, He has An attractive personality and an undeniable charm. He is closely followed by Mr Spain, Puerto Rico and Czech Republic. All of them are physically very strong and Can give a tough fight to Mr Brazil. Mr Nepal is someone who fits the image of Former Mr Global and he completes our TOP 05.

HOWEVER, It’s still early days and thing can drastically change.

Do You Like our choices ??

TITAN MALE GODs

Exclusive Interview with DIKPAL KARKI – Mister Global Nepal 2016

Dikpal Karki a Model and an Actor will Represent Nepal at MISTER GlOBAL 2016 IN THAILAND.

Following is the conversation we had with him ahead of Mister Global Pageant and it seems he is determined to do well and Make Nepal proud internationally.

12493606_1015056328550711_8830617274128211917_o

Dikpal Karki – Mister Global Nepal 2016

Q 01) How does it feels to represent Nepal at Mr Global 2016?

Answer –  It feels really great to represent my country internationally , it was my dream since I started my modeling career in 2009, it took almost 7 years to achieve my this dream so i am excited and feeling really great to get this opportunity to be in global platform as ambassador of my country.

Q 02) What do you think will help you stand out in Thailand during Pageant?

Answer – Each contestants will come up with their their own strength and uniqueness so I will also try to remain real me with my own strengths and qualities, without any extra pressure to be like someone else will keep me stand out among the contestants.

Q 03) You have been acting / Modeling in the past, How do you think will help you during Pageant?

Answer – Its been almost 7 years I m professionally working as a model and actor so I m quiet familiar with the various aspects of the modeling acting activities , also been the winner of some National pageants as as well so I m quite familiar with some aspects of pageants also so it will be easier to understand various aspects and complication but I m totally raw for the international pageant but I hope previous experiences will help me to stand out.
Q 04) How do you keep yourself fit?

Answer –  I m in a profession which demands fitness so I start my day with workout I go to gym on regular basis but i don’t like heavy workout at gym to avoid looking like bodybuilder besides that I m a dance lover too which also helps me to stay fit.

12672125_1053736764682667_7304534516788256169_o

Dikpal Karki – Mister Global Nepal 2016

05) Do you follow any special Diet plan?

Answer – There is no any particular diet plan which I follow, I just try to eat healthy but I try to include green vegetables on my diet and I drinks lots of water besides that I try to avoid oily foods as much as I can but our Nepalese Cuisine contain lots of oils .
Q 06) Can you give us slightest hint of the wardrobe that you will be using in Thailand.

Answer – I am trying to include Nepalese fabric and designs in my wardrobes . I am trying to give Nepalese touch in contemporary way in my most of the outfits.
Q 07) Any Message for Your Fans and Fellow candidates.

Answer – For my well wisher I would like to say please stay connected with me during my journey MISTER GLOBAL 2016 and keep encouraging and supporting me And to fellow contestants I just want to say I am very much excited to meet u all guys. we will have a blast together.
Q 08) Any messages for TITAN MALE GODS.

Answer – TITAN MALE GODS  thank you for considering that I can be featured on your site. It Is my first interview as a contestant of MISTER GLOBAL 2016 so thank you very much and wish to have your support throughout my journey Of MISTER GLOBAL 2016.

Thank you Dikpal for you Time. You are an amazing Delegate who looks good, talk wisely and is committed to what he does. We wish you all the best for the pageant and your future. It was really a pleasure talking to you.

TITAN MALE GODS  

Read More – Exclusive Interview with Mister Global Spain 2016

 

 

Exclusive Interview with Chema Malavia MISTER GLOBAL SPAIN 2016

MISTER GLOBAL SPAIN 2016 – CHEMA MALAVIA IS A FRONTRUNNER FOR THE TITLE OF MISTER GLOBAL 2016

Following is the conversation we had with Mister Global Spain 2015 which suggests that he is very smart, intelligent, hardworking and hence one of the favourites for the title this year.

Q 1) How does it feels to be called as A frontrunner as you are preparing for Mister Global 2016?

Answer – It make me happy and  help me to trust myself More and gives me energy to continue with the hard workout and diet.

Q2)  How Exited are you to Represent Spain in THAILAND??

Answer – I do not believe it yet, I never had the opportunity to participate in an event of such importance and this keeps me happy and very attentive.

Q3) Are you following your Regular Workout Routine or is there any thing special keeping the pageant in Mind?

Answer – when I get the news that finally would participate in Mister Global 2016 decided to add more training to increase physical endurance to be agile in any physical challenge that I  may face in the contest.

12899758_10208669809920013_1123605419_n

CHEMA MALAVIA – MISTER GLOBAL SPAIN 2016

Q4) Who do you think is going to be your biggest competitor in Thailand??

Answer – To be honest, I don’t know at this point of time,  I have came across other candidates through photos I have seen at the social networking sites, and that is not enough to determine who will be the strongest opponent, I am sure all have very good things to prove and it will be a tough contest.

Q5) Fans are loving your recent shoots by Marcos Domingo Sánchez. What was your reaction when you saw the pictures first?? And how was the shooting experience?

Answer – I am very surprised by the anger they have caused, and also very happy. The shooting experience was good and it’s always a great pleasure to work with professional photographers and when it was Marcos Domingo Sanchez, A good friend of mine, it was more Fun and existing.

6)  If given an opportunity which celebrity will you take with you for a holiday trip?

Answer – For me the biggest celebrities are my most immediate family members, so I would take them, but if I have to choose, I would choose to go with Madonna.

12421709_10208669814320123_415959328_n

Q7) Being a model what special attention you give on your diet and grooming ?

Answer – Diet and Grooming are very very important  because image is everything for a model and there are no second chances to make a first impression.

Q8) How do you like to spend your holidays??

Answer – I love spending my holidays travelling around the world and knowing different countries, meet people with different cultures and learn.

Q9) Any message for your Fans??
Answer – I am very thankful to the people giving me their support day by day as it gives me strength and encouragement to never give up!! Thanks!!!

Q10) Any Message For TITAN MALE GODS??
Answer – Thank You for the great deal, I always received from TITAN MALE GODs and all your followers.

Chema Malavia, you are such a gentleman, We are sure MISTER GLOBAL organization will be equally impressed by you as we are, You have all the qualities to stand will the title on the final day of the competition. You are handsome, photogenic, Friendly, very down to earth and Always up to learn new things. You will definitely be a great ambassador of Mister Globe.

TITAN MALE GODs