Exclusive Interview with Anwesh Sahoo – Mr Gay World India 2016

Very Positive, hardworking and inspirational human being Anwesh Sahoo will Represent India at Mr Gay World 2016.

Following is the conversation we had with him which clearly reflects his dedication towards making a difference.

01) Tell Us something about yourself, Something that Global Pageant Fans would like to know about you.

Answer –  While I’m an engineering student, I’m a true artist at heart. I’m a voracious writer and am obsessed with art in any form, may it be digital art, fashion, or theatre. While I love performing and being on stage, socially sometimes I could be one of the most awkward individuals you would ever come across. Also I love binging on Indian street food, Pani Puri in particular.
Q 02) You are Going to represent India, A country of more than billion people. How does it feels?

Answer – I feel extremely proud to be representing not just the entire country, but more importantly the people of the small towns and villages across India for whom the dream of bringing about a positive difference in their society seems very far-fetched. And the very fact that I’ve been chosen proves how no matter where you come from your dreams too are valid. Most of all I’m very grateful to my mentor Sushant Divgikar, the entire MGWI team, my sponsors Celina Jaitly and her company along with the panelists who have believed in me and have been working so hard on me.
Q 03) How are you preparing for Malta?

Answer – Well there’s obviously the regular grill of maintaining a healthy diet and spending hours in the gym lifting weights to get the desired body. But I also think that the way your lifestyle has been also plays a major role. I always start my day with an infectious positive attitude and then morning yoga if I wake up earlier than usual. I’ve always been into reading to know more about the LGBTQ movement since I came out, so I try and also make sure that I keep up with my habit of reading regularly.
Q 04) Last year Mr Gay India went into hideout and was pressurised to withdraw from the pageant (however he was chosen by a different National Director) Is there any stigma related to this particular pageant in India that made him take the decision? What measures will you take to promote Mr Gay World brand In India?

Answer –  The very fact that a twenty year old today can be elected as the Mr. Gay World India and earn acceptance and support from the entire country goes on to prove the fact that India is a very accepting country and is constantly evolving and keeping up with the changing times. The stigma associated is Universal and we’re all trying our best to define a ‘New Normal’. About the previous Mr. Gay India stepping down, since I wasn’t a part of the MGWI organization then, there’s not much that I can say about why he might have taken the decision he did.
Mr. Gay World is a huge platform for people like me to inspire people with our work, and that’s exactly how people will get to know of Mr. Gay World. Through my campaign which is Fitting out, I have a vision of a much needed transcendence to the concept of individuality where parents aren’t bothered into boxing down there little kids under the labels of perfect men and perfect women but letting them discover themselves first. Gender after all isn’t binary, it’s a spectrum.
Q 05) India have some of very Prominent Beauty Queens. Who is/are your favourite and why?

Answer –  Priyanka Chopra is someone I deeply admire. She’s someone who has challenged traditional beauty norms as well as the characters that people earlier expected women to play with her work in films and on Television. She’s very hard working, in many ways very relatable, a fellow Cancerian and that’s exactly why she’s my favourite.

12922297_1160791647287036_315797810_o

Mr Gay World India 2016 – Anwesh Sahoo (Photograph by Ara Alexander)

Q 06) It is a general belief of Pageant Community that Indians are ignorant about some Major (Except Miss World and Miss Universe) and Minor pageants. How far do you see it true? Does Mr Gay World also have fate in India?

Answer –  Dia Mirza in the year 2000 won the Miss Asia Pacific title and went on to have one of the most successful careers in Bollywood, perhaps more successful than many Miss Worlds from India. Her success is a proof of how India is very appreciative of great talent and intelligent individuals irrespective of what pageant they’ve come from. There are so many seventeen and eighteen year olds who have come up to me and told me how me winning Mr. Gay World India has inspired them to come out and how they too aspire to be the country’s representatives at Mr. Gay World in the future. With kids coming out in their teens or perhaps before that is a proof of how we have so many people to look forward to in the future who have the potential to be World leaders. With that, Mr. Gay World has a long way to go and a very bright future ahead.
Q 07) what makes a Perfect Mr Gay World?
Answer – The Mr. Gay Worlds we’ve had till date are the true embodiment of resilience, for they’ve all had to face bullying and a lot of hardships in their lives. But they’ve managed to rise out of any such difficulty with their will power and strength. That’s exactly what makes the perfect Mr. Gay World.
Q 08) How confident you are for the pageant?

Answer – I have a lot of faith and belief in the hard work I’ve put in for Mr. Gay World, and deep down I know that I am taking the best of me not just physically but also mentally and when you’re true to your original self, which I surely am, you’re anyway a confident being.
Q 09) Any Message for you fans.

Answer – The person that you see when you look into the mirror should be the one who loves you the most. Love yourself, respect yourself and never dumb yourself for anyone. And with that you’re ready to face life. So play it well!
Q 10) Any Message for TITAN MALE GODs
Answer – Love and adore the page. Scrolling through the page that celebrates not just male beauty but above all diversity already makes it incredible. Totally worth your time! Best Wishes from India and thank you for being so awesome to me.

Anwesh Sahoo you are a very genuine person, eloquent speaker and add substance to your being. We wish you the very best for Mr Gay World. You have a bright future ahead.

TITAN MALE GODs

Exclusive Interview with DIKPAL KARKI – Mister Global Nepal 2016

Dikpal Karki a Model and an Actor will Represent Nepal at MISTER GlOBAL 2016 IN THAILAND.

Following is the conversation we had with him ahead of Mister Global Pageant and it seems he is determined to do well and Make Nepal proud internationally.

12493606_1015056328550711_8830617274128211917_o

Dikpal Karki – Mister Global Nepal 2016

Q 01) How does it feels to represent Nepal at Mr Global 2016?

Answer –  It feels really great to represent my country internationally , it was my dream since I started my modeling career in 2009, it took almost 7 years to achieve my this dream so i am excited and feeling really great to get this opportunity to be in global platform as ambassador of my country.

Q 02) What do you think will help you stand out in Thailand during Pageant?

Answer – Each contestants will come up with their their own strength and uniqueness so I will also try to remain real me with my own strengths and qualities, without any extra pressure to be like someone else will keep me stand out among the contestants.

Q 03) You have been acting / Modeling in the past, How do you think will help you during Pageant?

Answer – Its been almost 7 years I m professionally working as a model and actor so I m quiet familiar with the various aspects of the modeling acting activities , also been the winner of some National pageants as as well so I m quite familiar with some aspects of pageants also so it will be easier to understand various aspects and complication but I m totally raw for the international pageant but I hope previous experiences will help me to stand out.
Q 04) How do you keep yourself fit?

Answer –  I m in a profession which demands fitness so I start my day with workout I go to gym on regular basis but i don’t like heavy workout at gym to avoid looking like bodybuilder besides that I m a dance lover too which also helps me to stay fit.

12672125_1053736764682667_7304534516788256169_o

Dikpal Karki – Mister Global Nepal 2016

05) Do you follow any special Diet plan?

Answer – There is no any particular diet plan which I follow, I just try to eat healthy but I try to include green vegetables on my diet and I drinks lots of water besides that I try to avoid oily foods as much as I can but our Nepalese Cuisine contain lots of oils .
Q 06) Can you give us slightest hint of the wardrobe that you will be using in Thailand.

Answer – I am trying to include Nepalese fabric and designs in my wardrobes . I am trying to give Nepalese touch in contemporary way in my most of the outfits.
Q 07) Any Message for Your Fans and Fellow candidates.

Answer – For my well wisher I would like to say please stay connected with me during my journey MISTER GLOBAL 2016 and keep encouraging and supporting me And to fellow contestants I just want to say I am very much excited to meet u all guys. we will have a blast together.
Q 08) Any messages for TITAN MALE GODS.

Answer – TITAN MALE GODS  thank you for considering that I can be featured on your site. It Is my first interview as a contestant of MISTER GLOBAL 2016 so thank you very much and wish to have your support throughout my journey Of MISTER GLOBAL 2016.

Thank you Dikpal for you Time. You are an amazing Delegate who looks good, talk wisely and is committed to what he does. We wish you all the best for the pageant and your future. It was really a pleasure talking to you.

TITAN MALE GODS  

Read More – Exclusive Interview with Mister Global Spain 2016

 

 

Exclusive Interview with Chema Malavia MISTER GLOBAL SPAIN 2016

MISTER GLOBAL SPAIN 2016 – CHEMA MALAVIA IS A FRONTRUNNER FOR THE TITLE OF MISTER GLOBAL 2016

Following is the conversation we had with Mister Global Spain 2015 which suggests that he is very smart, intelligent, hardworking and hence one of the favourites for the title this year.

Q 1) How does it feels to be called as A frontrunner as you are preparing for Mister Global 2016?

Answer – It make me happy and  help me to trust myself More and gives me energy to continue with the hard workout and diet.

Q2)  How Exited are you to Represent Spain in THAILAND??

Answer – I do not believe it yet, I never had the opportunity to participate in an event of such importance and this keeps me happy and very attentive.

Q3) Are you following your Regular Workout Routine or is there any thing special keeping the pageant in Mind?

Answer – when I get the news that finally would participate in Mister Global 2016 decided to add more training to increase physical endurance to be agile in any physical challenge that I  may face in the contest.

12899758_10208669809920013_1123605419_n

CHEMA MALAVIA – MISTER GLOBAL SPAIN 2016

Q4) Who do you think is going to be your biggest competitor in Thailand??

Answer – To be honest, I don’t know at this point of time,  I have came across other candidates through photos I have seen at the social networking sites, and that is not enough to determine who will be the strongest opponent, I am sure all have very good things to prove and it will be a tough contest.

Q5) Fans are loving your recent shoots by Marcos Domingo Sánchez. What was your reaction when you saw the pictures first?? And how was the shooting experience?

Answer – I am very surprised by the anger they have caused, and also very happy. The shooting experience was good and it’s always a great pleasure to work with professional photographers and when it was Marcos Domingo Sanchez, A good friend of mine, it was more Fun and existing.

6)  If given an opportunity which celebrity will you take with you for a holiday trip?

Answer – For me the biggest celebrities are my most immediate family members, so I would take them, but if I have to choose, I would choose to go with Madonna.

12421709_10208669814320123_415959328_n

Q7) Being a model what special attention you give on your diet and grooming ?

Answer – Diet and Grooming are very very important  because image is everything for a model and there are no second chances to make a first impression.

Q8) How do you like to spend your holidays??

Answer – I love spending my holidays travelling around the world and knowing different countries, meet people with different cultures and learn.

Q9) Any message for your Fans??
Answer – I am very thankful to the people giving me their support day by day as it gives me strength and encouragement to never give up!! Thanks!!!

Q10) Any Message For TITAN MALE GODS??
Answer – Thank You for the great deal, I always received from TITAN MALE GODs and all your followers.

Chema Malavia, you are such a gentleman, We are sure MISTER GLOBAL organization will be equally impressed by you as we are, You have all the qualities to stand will the title on the final day of the competition. You are handsome, photogenic, Friendly, very down to earth and Always up to learn new things. You will definitely be a great ambassador of Mister Globe.

TITAN MALE GODs

Melvin Roman – THE HOTTEST MISTER OF 2015

The reigning Mister Model International Melvin Roman who won the title of Mister Model International 2015 in Miami last year is the hottest Mister of 2015.

His official pictures of the pageant were super sexy but the recent pictures by  Edwin Lebron has expanded his horizons.

Melvin has shown some skin but has maintained the balance to keep it decently SEXY!!!!
This makes him the Sexist Mister of 2015.

 

PicsArt_29-03-2016 10_00_59 PM

Melvin Roman – Mister Model International 2015

 

12767569_10153409710066711_938200673_n

Melvin Roman – Mister Model International 2015

 

12596272_10153400205041711_153526201_n

Melvin Roman – Mister Model International 2015

MR WORLD 2016 – EARLY FAVOURITES

Mr World 2016 will be held in Cardiff, wales sometime in June this year. Mr World 2014/15 Nicklas Pedersen from Denmark will pass on his title to his successor at the end of the event.

We have rated and evaluated confirmed delegates of Mr World 2016 so far and arrived at these five handsome men from around the world, who can win this title. At Mr World Candidates are evaluated on various measures and we have tried our best to reasonably satisfy those demands on the basis of performance of these candidates in their national pageant and the progress followed by. Our Top 05 Early favourites for the Mr World 2016 title are:

1) INDIA – ROHIT KHANDELWAL
2) VENEZUELA – GABRIEL CORREA
3) PHILIPPINES – SAM AJDANI
4) AUSTRIA – FABIAN KITZWEGER
5) SOUTH AFRICA – ARMAND DU PLESSIS

fotor_(9) (2)

Mr World 2016 – Early Favourites

These Five men are extremely competent and each one of them have potential to take the title home.  India; the country that has won Five Miss World crowns so far,  has bright chances of winning its First Mr World Title. Rohit khandelwal seems to be a complete package, Exactly what Mr world should be, He looks Sharp, Has got nice Dressing sense and is very agile.  However, Venezuela, the country who has won Maximum Miss World crowns is also not very behind in terms of grabbing this years Mr World Title. GABRIEL won Mr Venezuela in a convincing manner and is also one of very Smart candidate. SAM AJDANI a well known model of the Philippines can also be not ignored he leads a very active lifestyle and Extreme Sports challenge has been very important part of Mr World. If Mr world is looking for a model who can turn heads in every appearances FABIAN of Austria can easily be the one. Armand has closely worked with Rolene Strauss comes across as a very attractive Gentleman.

All these five have their eyes set On Mr World title and for us among the confirmed delegates so far these five seems to have close contest for the title.
Let TITAN MALE GODs know, who is your favourite for the title of Mr World 2016??

Feel free to comment…

Most Photogenic MEN of the year 2015

When you can’t help yourself but to gaze certain faces, they definitely have something, something that adds to their personality and help them stand out from other.

TITAN MALE GODs Presents SIX most Photogenic Men of the year 2015, who graced the world of Pageantry. (The list is not specified ranking but a random one)

JAKUB SMIRAK

(Mister Global Czech Republic)

10257485_10202845596994609_5737497570822202538_o

Jakub Smirak

ANDERSON TOMAZINI

(Mister Brasil )

12310615_1507052849622870_4013337037430301331_n

Anderson Tomazini

RABIH EL ZEIN

(Mister International / Model International Lebanon)

12642976_946155362139522_3007927178547278203_n

Rabih El Zein

PEDRO MENDES

(Mister International 2015 from Switzerland)

12068653_1627784277482462_5296199934088846259_o

Pedro Mendes

SUMIT SINGH

(Men Universe Model India)

11150687_816803995069946_7364422603463570222_n

Sumit Singh

YOVANY PÉREZ REYES

(Men Universe Model Spain)

11046884_1140741382607299_5574611122293872930_o

Yovany Pérez Reyes

who is your favourite Mister of these SIX??

( Pictures Credits to the Owner of the pictures)

Pedro Mendes : TMG ULTIMATE KING OF 2015

Pedro-Mendes-from-Switzerland-won-Mister-International-2015-_E2_80_93-Congratulations

Pedro Mendes represented Switzerland at Mister International 2015 at one of the finest host destination a pageant can see; Manila, Philippines

Pedro became popular among the fans soon after the declaration of official candidates for the pageant. With his pictures circulating all over pageant circuit  and buzz going in his favour, he landed in the archipelago.

Aware of the tough competition, in form of his fellow contestants from Brazil, Korea, Puerto Rico and Philippines, He remained calm, composed and confident throughout the well organized pre pageant activities.

The most heartfelt reaction of the victory came from his girlfriend who was also representing Switzerland at Miss Supranational that time.

Gifted with The looks that can easily be the Sponsors and photographers assets and the personality and presence  that will burn the Ramp he is expected to leave a lasting impression on Advertisement and Modelling world.

We Hope, Pedro Mendes TITAN MALE GODS ULTIMATE KING OF 2015 to be an amazing ambassador for Mister International organizations and do amazingly well in his future endeavours.

For More updates from the fascinating world of male pageantry visit  our Facebook Page TITAN MALE GODsSwitzerland_2BPedro_2BMendes11